Waarom Stutt ?

 
Bij Stutt Groep kunt u voor alles terecht op het gebied van personeelsbeleid . Of het nu gaat om uitzenden, detacheren, werving selectie en payroll service of een ander dienstverband. Stutt Groep biedt het aan tegen een op maat en passend tarief. Hierin staat voor u natuurlijk kostenvoordeel centraal. Eén van deze voordelen is dat wij er voor zorgen dat wij kwaliteit goed personeel voor u in zetten. Doormiddel van een strenge voorselectie bent u verzekerd van het beste personeel! De voorselectie gebeurt door onze goed opgeleide vestigingsmedewerkers. Zij beschikken over de kennis en specifieke eisen van uw branche. Als werkgever wilt u zo snel mogelijk verder kunnen, als u met onderbezetting zit wilt u dat wij zo snel mogelijk uw personeelsbezetting kunnen opvullen. Om snel te kunnen handelen, beschikken wij dan ook over een database vol met kandidaten met altijd de juiste kandidaat voor u.

Wij komen graag de mogelijkheden voor uw organisatie op het gebied van personeelsbezetting met u bespreken.
Snelheid speelt een belangrijke rol bij werving. Zeker als het om tijdelijke krachten gaat. Als werkgever wilt u zo snel mogelijk verder kunnen. Doordat wij continu nieuwe kandidaten werven op zowel nationaal en internationaal gebied beschikken wij over een uitgebreide database vol met gemotiveerde medewerkers. Voor steeds meer opdrachtgevers halen wij uitzendkrachten uit andere Europese landen. Het gaat om productieve en gemotiveerd personeel. Stutt Groep verzorgt daarbij het complete traject: van werving, selectie, vervoer, huisvesting, begeleiding, ziektekosten (eventuele) opleiding tot betaling. Een volstrekt veilige, prettige en snelle manier om aan die medewerkers of specialisten te komen waar u behoefte aan heeft.
Onze selectieprocedure is streng. Want mensen die wij van ver halen moeten zonder onderbreking en extra rompslomp meteen aan de slag kunnen. Wij sluiten van te voren alle mogelijke risico's uit. U kunt rekenen op de ervaring, inzet en betrokkenheid van onze uitzendmedewerkers. We begeleiden de vakmensen in hun eigen taal en zorgen ervoor dat er geen aanpassingsmoeilijkheden zijn.
Stutt Groep hanteert voor elke dienst overeenkomsten op maat en passende tarieven. Uitgangspunt bij het inschakelen van uitzendkrachten is dat u kunt profiteren van hard werkend en gemotiveerd personeel tegen geringe kosten en minimale administratieve rompslomp. Zo is de loonadministratie voor onze rekening, net zoals de arbeidsrisico's, wervingskosten en de eerste selectie. Verder hoeft u alleen maar de effectieve uren te betalen en bij ziekte zijn er uiteraard geen kosten voor u. Een logische zaak.
Zeker als het gaat om personeelszaken is het belangrijk dat u van het juiste advies wordt voorzien. Op onze vestiging zitten dan ook goed opgeleide vestigingsmedewerkers. Zij beschikken niet alleen over het SEU certificaat. Maar ook over de kennis van uw branche en de specifieke eisen. Dat praat wel zo makkelijk; "Stutt werkt voor u"!